Sylvesterloppet

Det var sex löpare från klubben som sprang Sylvesterloppet på årets sista dag. Då det var minusgrader på morgonen och det kommit snö tidigare under veckan antar jag att det var halt på grusvägen.

Debut på loppet gjorde Malin Sjödin som sprang in på en fin åttonde plats av damerna. Hon blev också klubbens snabbaste dam hittills.

Snabbaste Östansjölöpare var Jonny Larsson, som tidigare sprungit loppet för Laxå OK.

Mellan Jonny och Malin kom Andreas Jonsson.

Ester, Maria och Ingvar Skoglund hade sällskap runt banan och det skiljde bara två sekunder i mål. Ester spurtade ifrån mamma och pappa, precis som ifjol.

Enligt resultatlistan var Ingvar sista man i mål.

Segrade gjorde Melker Forsberg, KFUM Örebro 38.51. Damklassen vanns av Frida Nilsson, IF Start 44.09