Korta Terräng DM

Storådalens SK arrangerade årets korta Terräng DM på en mycket kuperad bana. Det var ändå en ganska rolig bana då uppförsbackarna var branta men inte så långa. Ungdom upp till 13 år sprang ett varv på banan som var två kilometer lång. De mellan 15 och 70 år sprang två varv.

Vi hade tre löpare i ungdomsklasserna. Först i mål av alla som sprang två kilometer var Melvin Sjödin som springer i P 13. Sedan kom Filip Wiktorsson som vann P 11. Vår tredje ungdomslöpare var Ester Skoglund som kom fyra i F 11.

Sedan startade damerna. Vi hade i år bara en till start, och det var Carina Wahlström som sprang hem silvret i K 55.

Vi var inte så många herrlöpare heller, men när det blev vår tur att starta var vi i alla fall åtta stycken. Tyvärr börjar vi alla bli lite äldre men i de klasserna dominerar vi rätt bra. Inga löpare i junior, senior, M 35 eller M 40 klasserna så yngst var Kent Johansson som kom tia i M 45.

Snabbast av oss var Torbjörn Persson som vann silver i M 50. I den klassen kom Lars Karlsson på fjärde plats. I M 55 saknade vi deltagare.

I M 60 sprang Hans Backström till sig ett silver medan Per Börjesson kom på fjärde plats. I de två äldsta klasserna blev det två guld och ett silver genom Bengt Nilsson, guld i M 65 och Sven-Olof Olofsson, guld i M 70. Silvret tog K G Agartsson i M 70.

Snabbast i loppet var Per Sjögren, som springer för KFUM Örebro. Han sprang på 13.52. Mikaela Kemppi, Örebro AIK var snabbast av alla kvinnor med tiden 16.36.