Kilsbergen Trailrun

I år var det bra löparväder när Kilsbergen Trailrun genomfördes. 12 grader och vindstilla går inte att klaga på. Banan var mestadels torr men vissa blöthål fanns eftersom det regnat kvällen/natten innan loppet.

För oss "vanliga" löpare som inte är så vana vid Trail är underlaget ändå besvärligt med mycket stenar och rötter.

Backen uppför Storstenshöjden till den stora stenen är jobbig men sätter onekligen en extra krydda på loppet.

Vi var fem löpare från klubben, fyra herrar och en dam.

Snabbast av oss var Torbjörn Persson som debuterade på loppet. Arne Hildingsson siktade på 1.19 som i fjol och lyckades sånär, bara tjugo sekunder skiljde från fjolårstiden då han korsade mållinjen på 1.20.

Även Bengt Nilsson springer jämnt med sig själv, 41 sekunder från sin fjolårstid. Starkt att vara så jämna!

Per Börjesson och Annica Hessler gjorde come back i loppet då ingen av dem var med förra året.

Vår enda dam till start, Annica Hessler, gjorde ett stabilt lopp som alltid.

Vann gjorde Per Eklöf, IFK Nora 1.00.17. Damklassen vanns av Kajsa Rosdal, Örebro 1.11.18.