Hostruset

IF Starts fem kilometer långa asfaltslopp genomfördes i skönt löparväder. 10 grader och mulet är OK om det samtidigt ärvindstilla, vilket det var. Banan är i det närmaste platt och många gillar det och gör bra tider, själv föredrar jag dock någon lättare kupering.

Vi hade elva löpare med i tävlingsklasserna och två som valt motionsklassen. Alla kämpade på bra och de äldre herrarna, Per Börjesson, Dag Rydén och Anders Källman förbättrade alla sina tidigare tider på den banan.

Snabbt sprang också vår yngsta deltagare, Ester Skoglund. Hon kom några sekunder före mamma Maria i mål.

Högst poäng i cupens åldersklasser tog (förutom Anders som vann M 80) damerna Carina Wahlström, Gun karlsson och Angela Börjesson.

Snabbast sprang Robert Vestman, Andreas Jonsson och Lars Karlsson.

I motionsklassen gjorde Mattias Larsson och Grace Jonsson bra lopp.

Segrade i herrklassen gjorde Thomas Chaillou, KFUM Örebro 15.49 och i damklassen Liduina van Sitteren, Örebro AIK på 18.12