Norasjönrunt

Halvmaran Norasjönrunt var även i år DM för veteraner medan seniorerna får vänta med sitt DM till åstadsloppet. Vädret var bra, men en del löpare tyckte det var för varmt.

Våra femton löpare till start blev tyvärr bara fjorton i mål, då Magnus Liljerås kände av en förkylning och klokt nog valde att kliva av efter ca. 4,5 km.

Snabbast av våra löpare var Peter Törnqvist, som putsade sitt banrekord med tio sekunder. Bra lopp gjorde de båda debutanterna på loppet, Ingvar Skoglund och Henrik Bertilsson.

Come back efter en tids skadefrånvaro gjorde Anders Edlund. De mer rutinerade löparna, Bengt Nilsson och Kent Johansson, höll jämn fart och plockade placeringar mot slutet.

Stefan Skyttoch mathias Sevesson var nöjda med sina lopp medan Mats Franzén och Lars Karlsson tyckte det gick tungt. Båda fullföljde ändå i god stil. Dag Rydén prickade sin tänkta tid exakt, och det är strongt att klara en halvmara trots knäproblem.

Våra tre damer gjorde samtliga bra lopp där Maria Skoglund var snabbast av dem.

Snabbast i loppet var Thomas Chaillou, Frdrikshofs FIF. Han sprang i mål på 1.13.12. Segrarinna i damklassen blev Mikaela Kemppi, Örebro AIK 1.20.38.