Edsvidsleden Trailrun

Ingvar och Maria Skoglund åkte till Trollhättan och sprang Edsvidsleden Trailrun. Ett lopp på en kuperad 14 km:s bana med varierande underlag. Mestadels går den på en vandringsled men också snitslade avsnitt. Det var åttonde året loppet arrangerades men första gången någon från Östansjö deltog.

Vädret verkar ha varit bra när man tittar på hemsidans bilder. Sol och ca. 10 grader står det på hemsidan.

108 löpare kom i mål och snabbast i både herr och damklasserna var löpare från LK TV88. Henrik Boström vann på 1.04.58 och Bibbi Svensson upprepade fjolårssegern. I år på tiden 1.14.42.

Förutom priser till de bästa delades det ut lite annorlunda priser. Några till de som haft längst resa till loppet och några till löpare som sprang sin första tävling. Kul initiativ!