Vretstorp – Östansjö

Årets lopp mellan Vretstorp och Östansjö samlade ovanligt många deltagare. Det var också ovanligt varmt, 13 C men som alltid blåsigt. Den här gången i alla fall åt rätt håll så det var mestadels medvind. Strax före start kom en liten regnskur men den hann sluta innan vi startade. Det gjorde i alla fall att inledningen på löparbanan blev lite hal.

Vi i Östansjö SK hade samlat ihop ett stort antal löpare, varav flera gjorde debut

på just det loppet. Trots att vi var flest lyckades vi inte ta hem segern. Vretstorps Håkan Gunnarsson blev för svår i år. Han fick tiden 41.34 på den nästan en mil långa banan.

Sedan radade vi upp oss med placeringarna 2 till 6 på herrsidan. Där i mellan, på

en total tredje plats, kom damsegrarinnan, Anette Blückert Östansjö SK, på tiden

43.05. Det var första gången hon och de andra två Östansjö damerna, Malin Karlsson och Angela Börjesson sprang loppet. Också Lars Karlsson, Erik

Olofsson och Mats Franzén sprang här för första gången.

Totalt var vi 21 löpare och tre gångare varav 13 Östansjö löpare.

Resultat: M 2) Roger Bäckbring 42.22 3) Stefan Skytt 43.44 4) Benny Frost