Fröviloppet

Efter nattens och förmiddagens kraftiga regn var första och sista delen av Fröviloppets 10 km:s bana väldigt blöta och tungsprungna. Det var ca 2 km i början och 1,5 i slutet som går på elljusspåret. Däremellan går banan på grus och asfalt inne i samhället och där gick det lättare.

Regnet upphörde lagom till start och det blev fint löparväder med ca 13C och bara svaga vindar.

Vi var sju löpare från Östansjö och det roligaste var att det var en deltagare med i kvinnoklassen. Det var Susanne Nyman som gjorde debut för klubben med den äran. En mycket fin femte plats bland alla kvinnorna!

Bäst av männen blev Roger Bäckbring med en total åttonde plats.

Före vuxenklasserna sprang juniorerna och då regnade det fortfarande. Simon Gustafsson i klassen P 11var enda deltagare från Östansjö och han gjorde en bra

insats. Han sprang in på en femteplats med tiden 7.23 på den 1,5 km långa

banan. Tyvärr halkade han omkull i det blöta gräset på upploppet annars hade det blivit en ännu bättre placering.

Resultat: P 11 1,5 km: 5) Simon Gustafsson 7.23

M 10 km: 8) Roger Bäckbring 41.01 15) Terje Kristiansen 43.12 17) Lars

Karlsson 44.15 21) K G Agartsson 45.43 23) Per Börjesson 46.06 33) Andres

Treilman 65.57

K 10 km: 5) Susanne Nyman 51.47

Bornholm 48h

Tidigare i helgen sprang Benny Frost Bornholm 48h. Han kom på sjätte plats med 207 980m