Byalunken

Tre Östansjölöpare åkte till Närkesberg för att springa Byalunken. Det är ett litet lokalt lopp som skulle vara 10 km enligt inbjudan.

Efter vägen stannade vi i Åsbro och tog med Kenneth Karlsson och därmed

visste vi att ingen av oss skulle vinna loppet.

När vi kom dit visade det sig att start och mål var flyttat till Idrottsplatsen så loppet blev 11,3 km långt.

Det startade och avslutades på asfalt med grusväg däremellan och största delen av sträckan.

Det var totalt 10 löpare som valde den långa sträckan och ungefär lika många

som tog tre kilometers banan. En som sprang korta var Simon Gustafsson, en av Östansjös ungdomar.

På långa banan var det som väntat Kenneth som vann med oss Östansjöare på platserna två till fyra. Bra utdelning för våran bil!

Resultat: 2) Per Börjesson 53.25 3) Stefan Skytt 55.35 4) Kent Johansson 55.55

KK-joggen

Kent Johansson och Susanne Nyman sprang KK-Joggen i Katrineholm och hade sällskap på kvartsmilen 10,550 km. Tiden för båda blev 53.21 och det räckte till placering 37 för Susanne och 193 för Kent.

Cykelvasan

Två medlemmar har åkt Cykelvasan 90 km. Båda körde motionsklass och snabbast av dem var Nicklas Oskarsson som kom i mål på plats 4495 efter 4.50.51.

På plats 5110 med tiden 5.18.10 kom Torbjörn Kjellén. Nästa gång blir det skidor på samma bana!!