Långa terräng DM

Första gången Almby IK arrangerade ett lopp i Löpex långloppscup blev det den långa terrängen. Att klubben är vana att arrangera tävlingar, främst orientering, märktes då allt flöt på helt problemfritt. Spåren i Marka var mycket fina, väl markerade och banan utslagsgivande.

Att även vädret var i det närmaste perfekt bidrog också till att loppet blev så bra som det blev.

Örebro AIK och IF Start som gör upp om totalsegern i år hade försökt mönstra starkast möjliga lag, och AIK hade lyckats bäst. Av de totalt 99 löparna kom 37 från dem mot 20 från Start. Därmed blev nog cupen avgjord, eller?

Vi i Östansjö kom med nio löpare (visst borde även vi kunna vara fler) och fick

med oss tre medaljer hem.

Bäst lyckades Patrik Johansson som tog guld i M45 klassen. Han var också snabbast av oss Östansjöare.

Medaljer tog också Per Börjesson M55 och K G Agartsson M60, som båda fick brons.