Dalenrundan

Varmt och soligt var det som vanligt på Dalenrundan.

På sex kilometersloppet hade vi fler startande än förra året. Roligt att elva löpare startade i år mot bara åtta förra året.

Snabbast av alla våra löpare var Ingvar Skoglund, 1.29 kvickare än förra året. Sedan följde Hans Backström och Arne Hildingsson som debuterade på loppet.

Lars Karlsson, Bengt Nilsson och Per Börjesson har gjort desto fler Dalenrundor. Kent Johansson var glädjande tillbaka igen efter ett långt uppehåll. Det var årets första lopp i cupen.

Mattias Larsson gjorde återigen ett starkt lopp och krossade sitt PB med 4.47! David Karlsson gjorde sitt andra lopp i karriären.

På damsidan var det två representanter med. Den här gången var Maria sekunderna före Ester över mållinjen.

Segrade i herrklassen gjorde Cimmie Wignell, IF Start 20.31 och i damklassen Emelie Eriksson, Stora Skedevi IF 22.05