Semesterhalvmaran

Årets lopp blev ännu varmare och jobbigare än förra året. Löparna fick verkligen slita på den två varv långa banan med start och mål vid Torp. Trots att starten inte går förrän 18.00 var det 28 C och strålande sol från en klarblå himmel. De korta stunder löparna hade motvind var efterlängtade då det var den enda svalkan som bjöds under loppet.

Från klubben var det sex löpare som genomförde halvmaran fem män och så Kerstin Liljerås som gjorde en glädjande säsongsdebut.

Snabbast var Magnus Liljerås men varken han eller någon av de andra som sprungit loppet tidigare var inärheten av sitt PB. Arne Hildingsson debuterade på loppet.

Vann loppet gjorde Alexander Söderberg, Spårvägen FK 1.15.19 och Josefin Gerdevåg,KFUM Örebro 1.29.00