Sylvesterloppet

Som vanligt var vi några stycken från Östansjö SK som åkte till Nora på årets sista dag för att delta i Sylvesterloppet. I år hade det snöat dagen innan så underlaget var packad snö och is med bara korta sträckor blöt asfalt.

Vi var sex löpare från klubben i år. Debuterade på loppet gjorde vår (och länets) äldsta löpare Anders Källman och loppets yngsta deltagare Ester Skoglund.

Ingen av oss andra fyra lyckades springa lika fort som förra året, men det var det knappt någon deltagare som gjorde.

Snabbaste Östansjölöpare var Peter Törnqvist.

Sedan kom Per Börjesson i mål.

Ester, Maria och Ingvar Skoglund hade sällskap runt banan och det skiljde bara två sekunder i mål. Ester spurtade ifrån mamma och pappa.

Anders Källman gjorde en imponerande debut, 80 år gammal och hade sju löpare bakom sig i mål.

Segrade, precis som ifjol, gjorde Martin Regborn, KFUM Örebro 33.25. Damklassen vanns av Josefin Gerdevåg, KFUM Örebro 41.21