Semesterhalvmaran

Årets lopp blev lika varmt och jobbigt som förra året. Löparna fick verkligen slita på den två varv långa banan med start och mål vid Torp.

Från klubben var det fem löpare som genomförde halvmaran och snabbast på nytt pb på den banan var Peter Törnqvist.

Bästa placeringen fick vår enda dam till start Kerstin Liljerås som debuterade på loppet. Mathias Sevesson prickade nästan sin fjolårstid. Andreas Jonsson sprang loppet för första gången för vår klubb och Bengt Nilsson gjorde come back i Torp efter några års frånvara.

Vann loppet gjorde Erik Anfält, Örebro AIK 1.11.48 och hans klubbkamrat Mikaela Kemppi, 1.25.50