Grisrundan

Sydnärkepolisen genomförde den tredje Grisrundan på en ny tävlingsplats. Istället för vid motorstadion där de tidigare två loppen avgjorts hade de flyttat start och mål till vårat Motorp.

Många av oss sprang samtidigt i Wedevåg men några klubbmedlemmar valde att tävla på hemmaplan. Grisrundan är inte en vanlig löptävling utan här är det frågan om en kombination av löpning och hinder, som vatten, lera och även bildäck.

Vår Patrik Johansson som vann premiärupplagan kom åter till start och var ganska överlägsen. I år skrevs segern till 1.37 före tvåan, och hela 4.43 före trean. Patrik var inte med förra året, det är väl enda anledningen att det inte blev en trippel!

Han verkar vara i bra form, så en seger i kommande lördags terräng DM är trolig!

Högt upp i resultatlistan kom också Per Kungsberger och Henrik Bertilsson. Ludwig Westerlund är en av våra medlemmar som inte sprungit något lopp tidigare, då hans fokus ligger på ishockey.

Jenny Bergvall Malmcrona kom på en total 55:e plats men hade bara tre damer före sig. My Larsson sprang en del lopp i ungdomsklasserna men har gjort ett tävlingsuppehåll. Nu gjorde hon en rolig come back!

Resultat:

M 1) Patrik Johansson 40.02, 12) Per Kungsberger 48.22, 15) Henrik Bertilsson 49.07 43) Ludwig Westerlund 58.04

K 4) Jenny Bergvall Malmcrona 59.07, 34) My Larsson 78.28