Rallarrundan

Motionsloppet Rallarrundan lockade över 300 föranmälda och många efteranmälda kom också i det fina vädret. 21 grader, sol och inte så starka vindar gladde både de som motionerade och de som valde att titta på.

Östansjö SK hade 20 medlemmar som deltog, en del anmälda för klubben och i klubbtröja. Andra anmälda för sin arbetsplats. Även några av dem hade klubbtröjan vilket gjorde att vi som tittade hade lätt att känna igen dem och kunde ge vårt stöd i form av hejarop.

Några av de våra var med långt fram, och allra längst framme var Patrik Johansson som länge drog en fyramanna klunga. Några droppade av efterhand och när de svängde in på tartanbanan för de sista 300 meterna var det bara en annan löpare med Patrik. Tyvärr var det Peter Marklund som hade en ruggigt bra spurt, så Parik fick nöja sig med andra platsen i år. Det blev ändå en något snabbare tid än förra året då han vann loppet.

Bland de första i mål var också Torbjörn Persson, Jonas Janegren och Andreas Jonsson. Jonas och Andreas i tävlingslinnen som gav bra reklam för klubben. Ganska tidigt bland damerna kom Jenny Malmcrona och Tanja Halme som också hade sina tävlingströjor.

De som deltog: Patrik johansson, Torbjörn Persson, Jonas Janegren, Andreas Jonsson, Daniel Brodén, Per Kungsberger, Erik Olofsson, Torbjörn Kjellén, Sven Andersson, Jenny Malmcrona, Tanja Halme, Eva Wistrand, Ella Rudolfsson, Breenata James, Anna Miliander, Angela Börjesson, Maria Kjell, Alice Kjell-Kungsberger, Marinette Melin, Lena Fahlström. Var det fler? Hör av er!