Klubbkläder


Vi har nu gjort klart med Kämpela som ny leverantör av våra klubbkläder.

Att vi valde Kämpela beror på flera saker. För det första var de mycket billigare än konkurrenterna. Sedan hade de mycket bra service med stor valfrihet med till exempel lång eller kort dragkedja i overallsbyxorna, möjlighet att förkorta/förlänga ärmar och ben fem eller tio cm utan extra kostnad osv.

Kvalitén på plaggen är inte sämre enligt vår bedömning.

Det fanns en massa olika overaller att välja på men styrelsen enades om några så att vi kan komma vidare i frågan.

Just nu arbetar Kämpelas designer med att ta fram exakt hur vår klubbprofil ska

se ut, och sedan får vi godkänna den innan de sätter igång att tillverka de olika plaggen. Vi får en storleksprovkollektion så alla kan prova ut och bestämma om något ska ändras för optimal passform. Då får var och en också skriva på en beställningssedel. Sedan startar tillverkningen.


Det som kommer att finnas i vår kollektion för löpning är: linne, t-shirt som kommer att ha v-ringad hals(ska gå att få även långärmad), shorts och tights (korta, ¾:s långa och långa samt vinter)

Det kommer också att finnas en tunnare overall.

Till skidåkning kommer det att finnas en tvådelad tävlingsdress, en overall med tunt foder (att träna i) och en tjockare som passar bättre om man är med som ledare/åskådare. Vi kommer också att ha ett pannband och en mössa i klubbens färger.


För att ett plagg ska tillverkas måste vi vara minst tio som beställer det så vi vet inte om allt kommer att finnas men vi hoppas det.


Överdelarna kommer att vara laserprintade med klubbtryck och om någon kan fixa en reklamlogga som vi får betalt för att ha på dressarna vore det bra. Underdelarna blir sydda och utan tryck.


Har du missat att anmäla ditt intresse för nya klubbkläder är det inte för sent! Hör av dig på mailen ostansjosk@hotmail.com.